VRAGEN

Heb je een idee, opmerking of vraag, vul dan ons contactformulier in en we proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

BERICHTEN OVER…

 

 

HOBIJ Vittoria Development Team krijgt regelmatig mediaverzoeken binnen. Daar zijn we blij mee, want het is voor onze talenten leerzaam om ervaring op te doen met de media. Wij doen ons best om deze verzoeken snel en volledig te beantwoorden. Heb je een mediaverzoek? Dan kun je contact opnemen met Martin Smits (martin@ocmt.nl). Vermeld in jouw email duidelijk je naam, de reden van het verzoek, de naam het van medium, een telefoonnummer waarop je te bereiken bent, het soort medium (radio, televisie, print of internet) en mocht je een deadline hebben, dan willen we je vragen deze te vermelden.

 

 

Op zoek naar een team…

 

Ben je een mountainbiker en wil je graag op onze radar komen? Vertel ons dan kort en krachtig waarom we jou zouden moeten uitkiezen (max. 400 woorden), dan nemen we jouw contactgegevens mee in onze lijst met potentiële kandidaten, voor het komend seizoen. Vul hiervoor het contactformulier hieronder in.


© 2023 HOBIJ Vittoria Development Team

Website door Manieu.nl