Onze missie is om klanten te begeleiden bij de aankoop van een fiets, hierbij speelt ook de juiste maat een belangrijke rol. Verder verlenen we alle begeleiding en advies m.b.t. accessoires en voeding.

Dit doen we vanuit eigen expertise, we zijn namelijk zelf gepassioneerde fietsers met ruim 30 jaar ervaring in ons vak. Maar buiten dat, is het ook gewoon leuk om over fietsen te praten en om ervaringen te delen.

Onze specialiteit ligt voornamelijk op het gebied van de sportieve en op maat aangemeten fietsen. Daarnaast bieden we ook een groot assortiment fietsen rechtstreeks van de fabrikant in de segmenten race, atb, hybride, trekking en stadsfietsen.

Voor ons is niets te veel! Dat klanten graag een stukje om willen rijden om naar onze winkel te komen wordt voornamelijk bewerkstelligd doordat wij iedere klant van persoonlijk advies voorzien en nog een ouderwets stuk vakwerk afleveren. Met minder nemen we geen genoegen. U toch ook niet?

 

Wij streven er dan ook naar, dat uw aankoop door u wordt doorverteld aan een ander, want dat is de basis voor ons bestaan.

 

© 2023 HOBIJ Vittoria Development Team

Website door Manieu.nl