Holweg Cargo Service BV.

(H.C.S.) Sinds 1 januari 2013 is deze onderneming weer actief in de transportwereld. Een nieuwe naam met een vertrouwde smaak.

Holweg staat namelijk al meer dan 30 jaar voor kwaliteit en vertrouwen voor u als opdrachtgever onder het motto, “uw vervoer is ons vak” Anno 2013 houdt H.C.S. zich primair bezig met transport. Maar dan wel met een extra dimensie: Ontzorgen!

Onze opdrachtgevers zijn die bedrijven die de kwaliteit van hun transport hoog in het vaandel hebben staan, maar om uiteenlopende redenen de zorgen daarvan niet meer in eigen beheer willen hebben. H.C.S bied dan een oplossing op maat. Dedicated transport service. Dit realiseren we zowel voor eigen vervoerders als logistieke dienstverleners. Door onze jarenlange ervaring in de branche, met medewerkers en een groot netwerk, zijn we in staat de juiste personen te selecteren voor de opdrachten die ons klanten uitgevoerd willen hebben. Als uitgangspunt heeft de klant wel de regie, maar niet de zorg, voor mensen en materiaal.

Holweg Cargo Service, Den Bosch, Logistiek, Transport

Voor onze klanten lijkt het alsof er sprake is van een eigen dienstverlening, maar dan wel met de voordelen van uitbesteden zonder zorgen. Uiteraard worden de diensten en medewerkers in goed overleg met de opdrachtgevers geselecteerd. Daarnaast is er een permanent en structureel overleg ten aanzien van de voortgang en ontwikkeling.

Het wagenpark wordt in overleg met de opdrachtgever samengesteld. Daarbij behoort uiteraard de overname van bestaande mensen en middelen tot de mogelijkheden. Juist in deze economische omstandigheden is het van groot belang, om efficiëntie en kwaliteit te optimaliseren.

© 2023 HOBIJ Vittoria Development Team

Website door Manieu.nl