01 01/21 01/01/2021

HOBIJ en Vittoria nieuwe naampartners in 2021

 

De kogel is door de kerk. Vanaf 1 januari 2021 zal ons off-road team een metamorfose ondergaan, van Olympia Cicli MTB Team naar HOBIJ Vittoria Development Team en Cannondale wordt het nieuwe merk waarop onze renners vanaf het veldrit seizoen te bewonderen zijn.

"Onze trouwe partners HOBIJ en Vittoria samen met onze nieuwe partner Cannondale erkennen dat het mountainbiken en veldrijden op dit moment geen makkelijke periode doormaakt. We zijn dan ook enorm dankbaar te kunnen melden dat zij in deze moeilijke periode een extra inspanning ter ondersteuning van ons project willen leveren. Samen met HOBIJ, Vittoria en Cannondale hebben we enorm veel vertrouwen in ons team en het project dat we uitrollen met onze opleidingsgedachte. Samen willen we blijven bouwen en vechten voor deze mooie sport. #Neverstopgrowing, zeker met de nieuwe renners: Keije Solen, Amy Kox en Fenna Hoegee die Jelte Jochems, Tom Schellekens, Lauren Molengraaf, Stan van den Hanenberg en Arne van der Vliet zo goed aanvullen. Maar eerst moeten we samen deze uitdagende periode overwinnen."

Han van Horen (DGA HOBIJ):

"HOBIJ wordt eerste naamsponsor van HOBIJ Vittoria Development team en daar zijn we heel enthousiast over. We zijn een duurzame uitzender met een hart voor sport en met deze extra investering dragen we bij tot de continuïteit van dit mooie project in het mountainbiken, ook in moeilijke tijden. Net zoals bij HOBIJ Vittoria Development team zijn ook bij HOBIJ diversiteit en ontwikkeling van jong talent belangrijke waarden. Met veel vertrouwen in de visie en aanpak van het team en in het potentieel van het aanwezige toptalent, kijken we uit naar de komende seizoenen. We wensen alle renners en sympathisanten van het mountainbiken een veilig en boeiend seizoen, dat anders zal verlopen dan alle voorgaande, maar net daarom onze ondersteuning verdient."

Remko Postma (Vittoria Sales Benelux):

"Vittoria is verheugd om haar partnership met de HOBIJ Vittoria Development team te versterken. Het team werkt enorm hard om niet alleen toptalent in het mountainbiken te ontwikkelen, maar ook om een gezonde cultuur rondom de sport te creëren. We zijn ontzettend blij met het voortzetten van ons partnership, dat deze waardevolle groei verzekert."

Nick Lubbers (Sales Cannondale):

“Wij vanuit Cannondale zijn blij met deze jonge groep ambitieuze rennerskunnen ondersteunen met onze fietsen. Mede dankzij het HOBIJ Vittoria Development team krijgen jonge renners de kans om zich te ontwikkelen richting de top. Wij zijn enthousiast dat wij ons steentje kunnen bijdrage.”

© 2023 HOBIJ Vittoria Development Team

Website door Manieu.nl