31 05/17 31/05/2017

NL Cup Heeswijk

Op korte afstand van de ongenaakbare Christiaan de Graaff behaalde Guus Smits een mooie tweede plaats in Heeswijk. Heel even mocht hij het wiel van de Graaff volgen maar al snel moest hij erkennen dat dit wiel nog een maatje te groot is voor hem op dit moment. Samen met twee achtervolgers ontspon er een mooie strijd die uitmondde in een spannende sprint voor de tweede plaats in het voordeel van Guus.

 

Stan van den Hanenberg had een mindere dag in Heeswijk, al voor de start gaf hij aan dat hij zich niet goed voelde. Er werd afgesproken dat hij het toch ging proberen maar direct zou afstappen als het echt niet meer ging. Na een paar ronde kwam er eindelijk wat gang in en kon Stan nog naar een mooie 12e plaats fietsen.

 

Kim Bodemann stond met een duidelijk opdracht aan de start, hard starten en dan maar zien hoe je uit komt! Ze omschreef haar wedstrijd als volgt "Super blij met mijn 5e plek gister in Heeswijk. De start ging super als 3e het bos in kunnen gaan. Daarna al vrij snel rond de 4e en 5e plek gaan rijden. Doordat ik mijn concurrenten kon passeren vrij lang op plek 3 gereden, maar helaas kon ik dit niet vast houden en werd ik gepasseerd door Maaike de Heij, samen met Linda ter Beek gestreden voor de 4e plaats. De sprint echter niet kunnen winnen en uiteindelijk 5e geworden."

 

De wedstrijd van Remco Smits bracht niet wat hij er van verwacht had of het nu de warmte was of het snelle rondje maar alle verwoede pogingen die hij deed om verder naar voren te komen mislukte, met een 11e plaats was hij zeker niet tevreden. 

 

© 2023 HOBIJ Vittoria Development Team

Website door Manieu.nl